Om Faso

Mari og Øystein Haraldstad fra Enebakkneset, etablerte Faso i Skedsmo Senter på Skedsmokorset i 2007. Mari hadde i flere år arbeidet med dameklær og mote, og målet var helt klart - å åpne en unik og koselig motebutikk for kvinner.

Vi utvidet med en splitter ny butikk i Fetsund 7. november 2014, og valgte etter et år å legge ned butikken i Skedsmo Senter. Det var vemodig, men allikevel en helt nødvendig avgjørelse. Nå satser vi 100% på butikken i hjemkommunen Fet. Og oppskriften er - topp kvalitet, topp service og topp humør!

Vi bruker mye tid på å velge de varene du finner hos oss. Og fordi vi er selvstendige, kan vi velge blant de beste merkene på markedet. Faso er derfor et spennende alternativ i en bransje som styres av de store kjedene.

Vi gjør det vi kan for at hver og en skal få den hjelp og veiledning de trenger. Vårt motto er - "Vi vil at du skal skinne!"

Som medlem av Texcon, er vi også tilsluttet IEH (initiativ for etisk handel). Rettferdig og etisk handel er helt avgjørende for oss.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Faso!