Merker

Som selvstendig butikk kan vi velge fritt blant alle de spennende merkene i markedet. Vi velger våre leverandører med omhu, og vi legger alltid avgjørende vekt på kvalitet.

Vi har tatt inn hele 3 nye merker i år - Smashed Lemon, Dyrberg/Kern og Unisa:

Smashed Lemon er et nederlandsk merke, etablert i 2007. Smashed Lemon er kjent for sine fantastiske mønstre og fargerike kolleksjoner. Vårens kolleksjon har hentet inspirasjon fra Cuba. Her finner du klær til både hverdagsbruk og til fest. Smashed Lemons designere har et spesielt øye for feminine detaljer og perfekte passformer. Vi gleder oss til å vise deg klærne fra Smashed Lemon!

Dyrberg/Kern er et resultat av møtet mellom 2 unge dansker - Gitte Dyrberg og Henning Kern. I dag, 29 år senere, er dette et lysende varemerke som designer smykker. De tilbyr et stort utvalg med fokus på stil og eleganse. Du må ta turen innom og ta en titt på alt det lekre vi har tatt inn fra Dyrberg/Kern!

Unisa har vært et internasjonalt kjent spansk skomerke helt fra 70-tallet. Unisa er kjent for sine komfortable, moteriktige sko, laget av materialer av topp kvalitet til en fornuftig pris. Unisa tilbyr sko til alle anledninger, og også vesker som matcher skoene. Kom innom en tur og prøv!


Forøvrig fører vi også mange andre solide merkevarer. Mange av disse har vært med oss en årrekke:

Cambio bukser med lekre detaljer i stoffer av ypperste kvalitet.

Dranella 
et godt utvalg bluser, gensere, jakker og topper i deilige stoffer og feminin stil. Og ikke å forglemme - tøffe jeans.

Bessie
stort utvalg av populære jeans med stretch. 

Hjerter
norsk design på sitt beste - kjeder, armbånd, øredobber og nåler. Et hjerte - et koselig symbol.

Frank Lyman
kjoler, bluser og jakker av aller beste kvalitet. 

Elton
 lekre kjoler, bluser, jakker og yttertøy.

2-Biz
kjoler, bluser og topper med feminine detaljer og spennende materialer til en hyggelig pris.

Vi fører også dameklær og tilbehør fra Para Mi, Alexander, Karen by Simonsen, Bæltekompaniet, Re:Designed, Eurasia, Junge, Dansk Copenhagen, Æ, Rosenvinge og Fiore