Nyheter 

Høsten - årstiden med de varme og klare fargene, årstiden med sine kjølige dager og mørke kvelder. Høsten som ber oss roe ned og nyte livet..

I butikken finner du klær i vakre høstfarger - beige, brunt, oker, marine, rust og gult. Lekre vesker som matcher antrekket i sort, brunt, oker, demin (blåfarge) og tan (lærfarge). Flotte sko hører også med - gode sko fra spanske Unisa. Skjerf i forskjellige farger og stoffer som varmer godt i det kjølige været. Og sist men ikke minst, nye vakre smykker fra Hjerter, Dansk Smykkekunst og Dyrberg Kern. Ja, for man må jo "skinne" om høsten og vinteren også.

Nedenfor ser du "Damene hos Faso" som allerede har funnet lekre høstantrekk i butikken.

I Bildegalleriet vårt finner du flere bilder av høstens nyheter. Og er du på Facebook, så er du velkommen til å følge oss der. På Facebook legger vi fortløpende ut bilder fra butikken. 

Vi vil også anbefale deg å bli VIP-kunde hos oss. Som VIP-kunde vil du motta nyhetsbrev på mail ca 12 ganger pr år med gode tilbud og annen spennende informasjon. Du registrerer deg som VIP-kunde under fanen "Nyhetsbrev".

Vi har så mye flott i butikken nå, så vi kan rett og slett ikke si annet enn: Kom inn til oss - se, nyt og prøv det du måtte ønske! Velkommen skal du være!