Nyheter 

Sommeren er forbi og vi har fylt butikken med varme, gode plagg i høstens og vinterens farger. Vi kan vel ikke si at det å komme inn til oss er som å bevege seg i naturen, men nyhetene denne høsten speiler så absolutt naturens farger. Hos oss finner du både okergult, brent oransje, grått, petrol, sort og blått. Og det som er spesielt gledelig er at brunt er tilbake i motebildet igjen.

Som alltid har vi et spesielt godt utvalg av bukser, kjoler, bluser, skjorter, gensere, yttertøy, smykker og vesker. Denne høsten er maxikjolene spesielt fremtredende i motebildet. Kjoler med god lengde som varmer bena ekstra godt nå som kulda kommer krypende. Og selvfølgelig har vi tatt inn flere varianter. På bilde nr 3 under ser du en maxikjole i blått og hvitt fra Karen by Simonsen. Forøvrig ser du en deilig og varm rød kåpe fra Elton, artig vest og veske fra Desigual og sorte jeans fra Bessie.

I Bildegalleriet vårt finner du flere bilder av høstens og vinterens nyheter. Og er du på Facebook, så vil vi ønske deg velkommen til å følge oss. Der legger vi fortløpende ut bilder fra butikken. 

Vi vil også anbefale deg å bli VIP-kunde hos oss. Som VIP-kunde vil du motta nyhetsbrev på mail ca 12 ganger pr år med gode tilbud og annen spennende informasjon. Du registrerer deg som VIP-kunde under fanen "Nyhetsbrev".

Vi har så mye flott i butikken nå, så vi kan rett og slett ikke si annet enn - kom inn til oss, se, nyt og prøv det du måtte ønske! Velkommen skal du være!