Nyheter 

Endelig er våren og sommeren her, og butikken er forvandlet til et hav av vakre farger! Du finner de nydeligste blå- og grønntoner, og ikke å forglemme alle nyansene i rosa. I tillegg popper orange, gult og rødt opp som små etterlengtede vårblomster. Dongeri er fremtredende i motebildet, både i bukser, kjoler, skjørt og jakker.

Vi har mange lekre kjoler - kjoler i forskjellige lengder og fasonger. Og bukser - masse bukser! I tillegg har vi både yttertøy, bluser, skjorter, gensere, topper, skjørt, vesker, sko og annet tilbehør som hører våren til. Nytt for våren og sommeren er solbriller fra Soyaconcept.

Vi er også glade for å fortelle at vi har tatt inn 3 nye merker denne våren - Smashed Lemon (klær), Dyrberg/Kern (smykker) og Unisa (sko og vesker). Vi er veldig fornøyde, og håper at du vil være det samme. Les gjerne mer om disse spennende merkene under fanene "Merker".

Nedenfor ser du en lekker kjole fra Frank Lyman, vårlig bukse fra Bessie, en behagelig kjole fra Elton, jeans fra Para Mi, og til slutt forsidebildet fra vår og sommer kolleksjonen til Smashed Lemon. Bildet viser de lekne fargene og mønstrene som er så karakteristisk for dette spennende merket.

I Bildegalleriet vårt finner du flere bilder av vårens og sommerens nyheter. Og er du på Facebook, så er du velkommen til å følge oss der. På Facebook legger vi fortløpende ut bilder fra butikken. 

Vi vil også anbefale deg å bli VIP-kunde hos oss. Som VIP-kunde vil du motta nyhetsbrev på mail ca 12 ganger pr år med gode tilbud og annen spennende informasjon. Du registrerer deg som VIP-kunde under fanen "Nyhetsbrev".

Vi har så mye flott i butikken nå, så vi kan rett og slett ikke si annet enn: Kom inn til oss - se, nyt og prøv det du måtte ønske! Velkommen skal du være!