Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1000 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Blogg

Vi gjør personlig innkjøp hos hver leverandør, og har et stort utvalg av bukse merker og modeller.

Vi fører Camio, Bessie, Dranella, 2Biz, Para Mi, m.fl.
I disse miljøfokuserte tider, så er det godt å vite at flere av våre leverandører på bukser har en stort fokus på å spare miljøet.

De følger reglene som gjelder for produksjon i EU og som renser og gjenbruker vannet. På EU produserte bukser er også alle knapper, glidelåser og pynt nikkelfritt.


Hvordan finne rett bukse?

Mange syns det er utfordrende og finne riktig modell, fordi det er en jungel å velge i. Vi hjelper gjerne til med å lete opp den som passer best. De fleste modellene har høyt liv og gode passformer. Noen har rette ben og andre smale. Så om du ser noe i nettbutikken som du ønsker en nærmere beskrivelse av, les på teksten under hvert bilde, eller ta gjerne kontakt med oss.
Vi har bukser med ulike beinlengder, men er akkurat den buksa du ønsker er for lang? Vi sydame som legger opp til en rimelig pris, raskt og fint.


Hvordan vaske en bukse?

Vi vasker generelt tøyet alt for mye. Sett i miljøperspektiv og slitasje på klærne, så kan det i mange tilfeller holde med å lufte plagget. Bruk lite vaskemiddel, vreng buksa, og trenger ikke bruk skyllemiddel. Hvis det er mørke bukser med bomull i, så tar vi med en god anbefalning fra vår leverandør Cambio, om å legge buksen i vann med eddik før første vask.
- Ta 1-2 spiseskjeer med husholdningseddik i en bøtte med kaldt/lunkent vann, og legg buksen oppi.
- La buksen ligge en time for å binde fargen.
- Vreng og vaks den på 30 grader uten tøymykner, og med vanlig vaskemiddel. Lav sentrifugering, ikke tørketrommel.